Om at leve og turde .

Jeg har de sidste 2 år valgt at være sæsonarbejder i Skagen min fødeby . Til dels for at prøve noget nyt og så selvfølgelig for at tjene de penge . Det betyder at jeg ikke ser meget til mine piger og i det hele taget andet end jobbet . Men jeg er super glad for mit valg også selv om der er afsavn . Det at kunne vælge er et stort privilige for mig . I år bor jeg i en bil og det er super fantastisk . At jeg mangler lidt gæstfrihed fra familie er så en anden sag . Det ligger åbenbart ikke i mine kort at det skal være sådan . Skagen er dejlig og de stunder jeg og hvor jeg orker at lave smykker er skønne . Jeg savner min frihed . Jeg savner mine piger . Men jeg er glad for valget . TAK

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s