Når en dør lukkes ….

Så åbnes en ny . Og det betyder at jeg nu har lånt denne her WW og den er min base for sommeren . 8 dage er gået og jeg sover som en drøm i den . Den fungerer som værksted også . Hver morgen sidder jeg og laver smykker .., fantastiske verden . Og ellers er det bare jobbe jobbe jobbe . Og det betyder at jeg får sand imellem tæerne, da jeg jo kan bevæge mig frit . TAK.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s